Betaalmethodes | Losse Blouse kraagjes

Betaalmethodes

Je kunt je bestelling op de volgende manieren betalen. Momenteel bieden wij de volgende betaalmethodes aan:

ideal-betaling-losse-blouse-kraagjes    iDEAL NL
klarna-gratis-achteraf-betalen-losse-blouse-kraagjes    Klarna (achteraf betalen)                        NL / DE
bancontact-mistercash-losse-blouse-kraagjes    Bancontact/Mistercash BE
belfius-losse-blouse-kraagjes    Belfius betaalknop BE
sepa-overboeking-losse-blouse-kraagjes    SEPA-overboeking NL / BE / DE
   
     

dames-kraagjes-losse-blouse-kraagjes iDEAL
Betaal snel en eenvoudig via je eigen bankomgeving met iDEAL.
Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers


Hoe werkt iDEAL precies?
Je betaalt vanuit je online bankomgeving van je eigen bank. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door je eigen bank. Na het invullen van je gegevens word je doorgestuurd naar de online bankomgeving van je bank en gevraagd in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, je hoeft de betaling alleen te bevestigen. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct en wordt je teruggestuurd naar onze webshop. dames-kraagjes-losse-blouse-kraagjes 
Klarna | Achteraf betalen

Klarna voert voor Losse Blouse Kraagjes het volledige achteraf betaalproces uit. Dit houd in dat je via Klarna de factuur per e-mail ontvangt zodra wij je bestelling hebben verzonden. De factuur dien je binnen 14 dagen te voldoen!
Ter goedkeuring van je verzoek voert Klarna  een gegevenscontrole uit. Wanneer deze niet word goedgekeurd krijg je een melding en kan je alsnog je bestelling op een andere betaalwijze uitvoeren.
Voor vragen of meer informatie over achteraf betalen via Klarna verwijzen wij je door naar de
website van klarna.

Hoe werkt achteraf betalen precies?

Je vult je gegevens in en voltooit de bestelling.
Bij de eerste bestelling maak je een Klarna-account aan, waar je je naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres invult.
Voor elke terugkerende bestelling vul je alleen e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in.
Na voltooiing van de bestelling krijgt je een e-mail met betaalverzoek. Het bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in je Klarna-account.
Je betaalt op de manier van jouw voorkeur middels het online klantportaal van Klarna of de Klarna-app.


dames-kraagjes-losse-blouse-kraagjes Bancontact/Mistercash
Bancontact/Mistercash is de meest gebruikte betaalmethode van België. Dit is een Belgisch betaalschema. Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaart.dames-kraagjes-losse-blouse-kraagjes Belfius betaalknop
Belfius Pay Button, de online betaalmethode van een van de grootste banken van België.
Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing.
Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app. 


Hoe werkt de Belfius Pay Button precies:

Bij een betaling via de Belfius Pay Button kan je de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden.
Via Belfius Direct Net gebruik je een kaartlezer om de betalingen te bevestigen. dames-kraagjes-losse-blouse-kraagjes SEPA-overboeking
Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

Hoe werkt een SEPA-overboeking?

Wanneer je betaal via een SEPA-overboeking ontvang je de betaalgegevens direct op je scherm of per e-mail. Vervolgens maak je het bedrag over vanuit je online bankomgeving, wanneer het jou het beste uitkomt.
In plaats van handmatig de betaalgegevens over te moeten schrijven, bied mollie de mogelijkheid een QR-code te genereren waarmee de betaling voldaan kan worden via een app. Dit verlaagt de kans op fouten omdat de betaalgegevens na het scannen klaarstaan in de app.
Het verwerken van een overboeking duurt doorgaans enkele werkdagen. Wij versturen je bestelling zodra wij de betaling hebben ontvangen. 
Wanneer je je bestelling z.s.m. wilt ontvangen adviseren wij je om niet te kiezen voor deze betaalmethode maar voor bijvoorbeeld iDEAL!

 

Gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord/sluiten te drukken, akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de websites.
SLUITEN