Dames & Heren kraagjes kopen | Losse Blouse Kraagjes

Retourneren


Hoelang is de bedenktermijn?

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je heb het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour te sturen. 
Je heb na het aanmelden van je retour nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.


Hoe stuur ik mijn bestelling (of gedeeltelijk) retour?

1. Knip de strook met ons retouradres uit op de stippellijn onderaan het retourformulier en plak dit over je eigen adres en de oude barcode/streepjescode heen!
    Losse Blouse Kraagjes
    Chopinstraat 125
    2901 EE Capelle aan den IJssel

2. Vul het retourformulier in en voeg deze bij je retourzending samen met de kopie van je factuur (Beide ontvang je uitgeprint bij je bestelling)

3. Stop je artikelen terug in de verzendzak en plak deze goed dicht.

4. Breng je retourbestelling bij het postkantoor en frankeer deze voldoende! (online frankeren via PostNL kost € 4,00 voor een brievenbuspakjeKies voor het retourneren van je eigen bestelling ook voor verzending met Track & Trace.

5. Bewaar het verzendbewijs goed! Bij het eventueel niet aankomen/kwijtraken van je retourbestelling van jou huis naar de webshop heb je deze namelijk nodig als bewijs om te kunnen aantonen dat je deze heb verstuurd.
Kies je ervoor om je bestelling zonder Track & Trace code te versturen maar via briefpost, dan staan wij niet garant voor het niet aankomen van je retourzending.Ik stuur een gedeelte van mijn bestelling retour, krijg ik dan ook de verzendkosten vergoed?

- Wanneer je meerdere items heb besteld en je de gehele bestelling retour wilt sturen, krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd!

- Wanneer je een deel van de bestelling retour stuurt, ontvang je alleen het bedrag retour van het geretourneerde item.Ik heb gratis verzendkosten ontvangen maar ik stuur nu een gedeelte retour, moet ik dan alsnog de verzendkosten betalen? 

Heb je gratis verzendkosten ontvangen omdat je bestelling boven de € 50,- (NL) was? Wanneer je dan 1 of meerdere artikelen retour stuurt en het totaal bedrag uiteindelijk onder de € 50,- uitkomt, dan brengen wij alsnog de kosten van verzending in rekening (€ 3,95 NL) en word dit bedrag ingehouden op het bedrag wat je teruggestort zou krijgen van het geretourneerde artikel.


Hoelang duurt het voordat ik mijn geld terug ontvang op mijn rekening?

Binnen enkele dagen nadat wij je retourzending in goede orde hebben ontvangen, storten wij het bedrag terug. Wij zijn verplicht het verschuldigde bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terug te storten. Je ontvang het bedrag terug op hetzelfde rekeningnummer die je ook heb gebuikt bij het afronden van de bestelling, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Wat zijn de kosten voor het retour sturen van mijn bestelling?

De kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 4,00 voor een brievenbuspakje, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder b.v. PostNL.
Bewaar uw verzendbewijs goed!Waar moet mijn retourzending aan voldoen?

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren (inclusief aangehechte kaartjes en labels) en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Ook mag het artikel niet gewassen of gedragen zijn! Ik wilt mijn bestelling annuleren, kan dat nog?

Wil je je bestelling annuleren? Neem dan z.s.m. contact met ons op via onze contact pagina of stuur een e-mail naar info@losseblousekraagjes.nl
Vergeet niet je bestelnummer te vermelden!

  

Gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord/sluiten te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de websites.
SLUITEN