Levertijd & verzendkosten | Losse Blouse Kraagjes

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best om je bestelling zo spoedig mogelijk bij je thuis af te leveren. In de meeste gevallen versturen wij je bestelling de volgende dag.
De gemiddelde levertijd bedraagt gemiddeld 2 tot 3 werkdagen. (naar België is de levertijd wat langer)
Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De verzendkosten bedragen:
Nederland  € 3,95  Gratis verzending vanaf € 35,-   
België        € 5,95  Gratis verzending vanaf € 75,-

Komt een deel van je bestelling retour, dan verrekenen wij alsnog de verzendkosten!


Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag nadat wij je bestelling hebben afgeleverd bij PostNL tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. 

Op zondag, maandag & feestdagen wordt er niet geleverd door PostNL!
Rond de feestdagen zoals bijvoorbeeld Black Friday - Cyber Monday - Sinterklaas en Kerst duurt de levering wat langer, dit i.v.m. de drukte bij PostNL.

 

 

Gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord/sluiten te drukken, akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de websites.
SLUITEN